Silky Oaks Contour Wrap

De Silky Oaks® Contour Wrap is van oorsprong een therapeutische behandeling. Oorspronkelijk bedacht als een medische behandeling voor lever- en nierpatiënten, wordt de Contour Wrap vooral omwille van zijn afslankende werking als schoonheidsverzorging toegepast. De Contour Wrap verwijdert dode huidcellen, reinigt en verstrakt de huid, ontgift het lichaam, maakt littekens, striemen en cellulitis minder zichtbaar en garandeert een groot en blijvend centimeterverlies.

Het is niet ongewoon dat een klant na een kuur van meerdere behandelingen een maatje kleiner in kleding wordt. Toch is de behandeling niet alleen geschikt voor mensen met overgewicht. Iedereen die een verstrakking, versteviging en ontgifting van zijn lichaam wenst, heeft baat bij deze verzorging. Tevens doen we aan cosmetisch maatwerk, doordat we tijdens de behandeling probleemzones zoals billen, dijen, borsten en buik extra kunnen behandelen.

De elastische windels welke gedrenkt zijn in een zeeklei-oplossing, omvatten het lichaam in een warme omslag. De toxische stoffen die in de huid en de vetlaag opgestapeld zijn, voelen zich sterk aangetrokken door deze warme omslag en gaan langs deze weg het lichaam trachten te verlaten. De windels voelen heel comfortabel aan en mogen er na een uurtje rusten terug af. De huid voelt zijdezacht aan en je hoeft je na de behandeling niet te douchen. De klei die zich in de poriën van de huid bevindt, zal op deze manier nog enkele dagen kunnen doorwerken, met verder centimeterverlies tot gevolg. Met de Contour Wrap gaat men zich lekkerder in zijn vel voelen, alsof het lichaam opgelucht is van een pak gifstoffen verlost te zijn.

Maak een afspraakVraag meer info