Sanarium

Wie de klassieke Finse sauna te heet vindt, moet daarom niet afzien van de positieve effecten van genezende warmte. Deze cabine biedt de mogelijkheid om sauna en stoombad te combineren. Het gepatenteerde SANARIUM van KLAFS maakt van elke sauna er vijf. Een klassieke sauna, een warme luchtbad, een tropenbad, een aromabad en een stoombad.

U kiest gewoon de badvorm waar u zin in heeft en het SANARIUM past de luchtvochtigheid en de temperatuur volledig automatisch aan uw wensen aan. Via een aromakelk kan de cabine van stimulerende geuren worden voorzien. De in de vochtigheidssensor geïntegreerde luidspreker verwent u, als u dat wenst, met weldadige natuurklanken of rustige akoestische muziek.

Maak een afspraakVraag meer info
Photo: www.facebook.com/dennisnotenphotography

Een droge Finse sauna heeft een temperatuur tussen 60 en 100°C en een relatieve luchtvochtigheid tussen 10 en 20%.

Een warmeluchtbad is als … even uitblazen in het warme duinenzand. Het warmeluchtbad heeft een temperatuur tussen 45 en 60°C en een relatieve luchtvochtigheid tussen 10 en 20%.

Het tropenbad heeft een temperatuur tussen 48 en 75°C en een relatieve luchtvochtigheid tussen 20 en 50%. Een tropenbad is ideaal als u uw lichaam niet te zwaar wilt belasten tijdens de saunasessie.

Een aromabad is als … een zomerse wandeling door een lavendelveld. Het aromabad heeft een temperatuur tussen 40 en 45°C en een relatieve luchtvochtigheid tussen 40 en 45%.

Het softstoombad is ideaal als u kampt met een verkoudheid of hoest. De zachte stoom, eventueel aangevuld met een eucalyptus aroma, werkt helend voor keel, neus en luchtwegen.