Dermalogica

Het uitgangspunt van de filosofie achter Dermalogica is dat de huid, gedurende een leven, door interne en externe factoren constant aan verandering onderhevig is. Een gediplomeerd huidverzorgingspecialiste is nodig om te beoordelen wat de huid op dat moment nodig heeft.

Jane Wurwand (oprichster van het “International Dermal Institute) zegt: “Er wordt geen gebruik gemaakt van een indeling naar huidtype, het is de taak van de huidverzorgingspecialiste om een persoonlijk verzorgings-programma voor de cliënt samen te stellen naar de conditie en behoefte van de huid voor dat moment”. “Wij geloven niet dat de huid alleen droog, vet of normaal is”. “Huidcondities veranderen continu door verschillende factoren, namelijk: leeftijd, milieu, hormonen, omgeving en weersinvloeden. Daarom is het niet meer van deze tijd om een huid levenslang of zelfs maar voor een maand te bestempelen als droog, vet of normaal”.

Maak een afspraakVraag meer info
Professional-Grade Skin Care

De behandelingen zijn specifiek en worden aangepast op de individuele behoeftes van uw huid, gericht op eventuele speciale problemen zoals acne, dehydratatie, beschadiging door invloeden van buitenaf, gevoeligheid, zon-beschadiging en vroegtijdige veroudering. We willen een huid die in optimale conditie is en een huid die gezond is. Onze gedetailleerde procedure van huid analyse in elke treatment zorgt voor een maximale aanvulling op de behoeftes van de huid.

Elke behandeling begint met een reiniging en een uitgebreide huidanalyse.

Als je voor je puistjes naar de schoonheidsspecialiste gaat, dan wil je natuurlijk niet dezelfde behandeling als je moeder. Geen nood, als schoonheidsspecialiste van een Dermalogica instituut ben ik getraind in het geven van advies en behandelingen aan tieners. Dus waarom zou je het niet eens proberen.

Door moderne huidanalyse technieken te combineren met Chinese Diagnostiek, kunnen wij met Face Mapping een helder en objectief beeld geven van uw huidconditie en mogelijk onderliggende oorzaken. In plaats van de huid in zijn algemeenheid te bekijken, wordt het gezicht opgedeeld in 14 zones, met elk hun eigen potentiële problemen en specifieke behoeften.

Door gebruik te maken van deze zones en de unieke Dermalogica Face Map -welke u achteraf mee naar huis mag nemen- kunnen wij een systematische, centimeter-voor- centimeter analyse maken die garant staat voor de juiste gezichtsbehandeling en gebruik van de juiste producten thuis.

Huidanalyse middels Face Mapping wordt bij Thya Skin Care standaard uitgevoerd bij elk bezoek, zodat de huidconditie van dat moment vastgesteld kan worden en de behandeling op deze conditie kan worden afgestemd.

dermalogicafm

€ 10,00

FaceFit

FaceFit is Dermalogica’s 10-minuten behandeling, voor een snelle boost van de huid. De treatment is gefocust op een nieuw product of thema (bijv. hydratatie of exfoliatie). De huidexpert maakt bij deze behandeling gebruik van zowel retail als professional-only producten. Ook wordt apparatuur ingezet om resultaat te maximaliseren. Tijdens de treatment worden ook gepersonaliseerde tips gegeven en ontvang je applicatietips voor thuisgebruik.

€ 31,00

ProSkin 30

Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. Indien gewenst wordt gebruik gemaakt van apparatuur.

€ 60,00

ProSkin 60

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet.

€ 51,00

ProSkin 30 Expert Active

Deze Expert behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica’s BioSurface Peel. Deze hoogwaardige peeling zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie. Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig! Ook wordt hoogwaardige apparatuur ingezet om de behandeling te intensiveren.

€ 80,00

ProSkin 60 Expert Active

De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica’s meest intensieve peeling. Ook worden hoogactieve serums gebruikt en wordt indien gewenst hoogwaardige apparatuur ingezet. Ervaar maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!